Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Harry Potter og de vises sten (Andre varer)

Forfatter: Joanne K. Rowling, Oversætter: Hanna Lützen

Pris
Læg i kurv
serietekst: Har du set alle filmene men aldrig fået læst bøgerne? Så skulle du unde dig selv at gøre det … For hvis du er vild med alt det der sker i filmene - så tænk på alt det der ikke var plads til at få med! Men hvis ikke du har mod på at gnaske dig gennem de mange tusind sider - så har vi en anden løsning til dig: lydbogsudgaver! For alle 7 bind fås som mp3-lydboger.

Forlagsbeskrivelse

Skuespiller Jesper Christensens oplæsning af første bind om den verdensberømte troldmandselev levendegør det eventyrlige univers, så lytteren får en forrygende oplevelse af Harrys første år på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab.

På skolen skal Harry bl.a. medbringe tryllestav, spidse hatte og enten en kat, en ugle eller en tudse - og så starter en eventyrlig tid for Harry, der skal lære et hav af magiske tricks og desuden må tage kampen op mod den onde troldmand, der dræbte hans forældre.
- En varm, humoristisk, på en gang realistisk og eventyrlig historie om en dreng, der er noget helt særligt. Historien udspiller sig dels i vores velkendte, »normale« verden, dels i et fængslende, parallelt univers, befolket med troldmænd og hekse, sære gespenster, drager, uhyrer og et hav af andre fortryllede væsener - samt ikke mindst den frygtindgydende onde troldmand, Voldemort ...

Kombinationen af fortællestil, et farverigt persongalleri, fortællingens »todelte« univers og et medrivende plot har på kort tid gjort denne bog til en verdenssucces af uhørte dimensioner. Og Jesper Christensens oplæsning gør blot de fabelagtige fortællinger endnu mere medrivende.

På i alt 8 cd´er, der leveres samlet i flot boks, er her 10 timers magi for de 9-12 årige. Og deres forældre.
ForfatterJoanne K. Rowling, Oversætter: Hanna Lützen
jcb