Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Krigerkattene (Andre varer)

- Ild og is

Forfatter: Erin Hunter

Serie: Krigerkattene

Pris
Læg i kurv
Huskatten Røde, der nu hedder Ildhjerte, har skabt fred i skoven blandt kattenes klaner. Men freden er kun kortvarig. Den hårde vinter skaber kamp om byttet, og livet i skoven er præget af kampen for overlevelse.

Forlagsbeskrivelse

I første bind, Ud i vildnisset, lykkedes det den tidligere huskat Røde og hans ven Gråstribe at redde Tordenklanen fra den rivaliserende Skyggeklans overfald.    

I dette bind får Røde, der nu hedder Ildhjerte, og Gråstribe til opgave at opsøge den fjerde af kattenes klaner, Vindklanen, som er jaget helt ud af kattenes territorium.    

Det lykkes dem at overtale Vindklanens katte til at vende tilbage til skoven, hvor der nu hersker fred. Men freden er kun kortvarig. Den hårde vinter skaber kamp om byttet, og livet i skoven er præget af kampen for overlevelse.    

Gråstribe mødes med en hunkat fra en anden klan, men det er forbudt, og Ildhjerte ved ikke længere, om han kan stole på sin ven. Da Skyggeklanen retter et nyt angreb mod Tordenklanen, står de to venner dog sammen igen, og endnu en en gang synes freden genoprettet i skoven.    

Læs det spændende første bind, Ud i vildnisset.

Den spændende historie om krigerkattene fortsætter i yderligere fire bind,

jcb