CEWE Fotobog

Bogide _banner _cfb

CEWE FOTOBOG er dine billeder samlet i en rigtig bog. Dine yndlingsbilleder fra ferien, brylluppet, børnefødselsdagen eller bare den hyggelige sommerpicnic i skoven kan nu samles i en fotobog, som du kan tage frem og nyde gang på gang. Du designer selv din fotobog, vælger det format, papirtype og indbinding du ønsker og skaber derved en helt unik og personlig fotobog med jeres dejlige fotominder.

Bog & Idé Fotoservice tilbyder et bredt udvalg af størrelser, formater, indbindinger, papirtyper og designmuligheder. Du kan slippe din kreativitet løs, når du redigerer dine billeder, tilføjer tekst og indsætter baggrunde og clips-arts som passer til din bog.

Kontakt Bog & idé Fotoservice her.

 

 

Hvilken CEWE FOTOBOG skal jeg vælge? 

Med 9 forskellige formater, forskellige indbindinger og 5 forskellige papirtyper kan du lave en fotobog, der passer perfekt til din anledning.  Afhængigt af formatet på din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at indsætte op til 154 sider.

Vælg mellem disse formater:

Mini (ca. 15 x 11 cm)
Lille (ca. 14 x 13 cm.)
Kompakt panorama (ca. 19 x 15 cm.)
Kvadratisk (ca. 21 x 21 cm.)
Stor panorama (ca. 28 x 21 cm.)
Stor højformat (ca. 21 x 28 cm.)
XL (ca. 30 x 30 cm.)
XXL panorama (ca. 38 x 29 cm)
XXL højformat (ca. 28 x 36 cm.)

Med vores kundeeksempler kan du altid hente inspiration og få idéer til, hvordan du skal udforme din CEWE FOTOBOG. 

 

SĂĄ nemt er det:

Når du skal lave din CEWE FOTOBOG, skal du blot følge disse trin:

  1. Download vores gratis bestillingssoftware. Den kan downloades her
  2. Find de billeder du ønsker at indsætte, overfør dem og design din fotobog. 
  3. Vælg fotobogsassistenten til dit design, eller design frit som du ønsker det. Når du benytter fotobogsassistenten, vil du få et forslag til udformningen af din fotobog. Du kan altid frit flytte rundt i dette.
  4. Når du er færdig og tilfreds med din fotobog bestiller du. Tryk på ”Bestil”
Din bestilling skal nu gennemføres. Herefter modtager du en ordrebekræftelse og din ordre er klar inden for 5-9 hverdage. Afhent din ordre i en af vores butikker, eller få den sendt hjem på din adresse. Har du spørgsmål til bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan også finde inspiration og hjælp i en af vores instruktionsvideoer. Vi kan tilbyde at lave din CEWE FOTOBOG med vores dygtige designerservice.   Først når du er 100% tilfreds med deres arbejde bestilles din ordre. 
 

100 % tilfredshedsgaranti

NĂĄr du bestiller en CEWE FOTOBOG, er det vigtigt at du er tilfreds med resultatet. Vi yder derfor 100 % tilfredshedsgaranti pĂĄ alle CEWE FOTOBOG-varianter. Hvis du ikke er tilfreds med din fotobog, sĂĄ skal du blot kontakte vores kundeservice, som stĂĄr klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning i samarbejde med dig. Kontakt kundeservice:[email protected]

God fornøjelse med at designe din personlige CEWE FOTOBOG!

 
Fotoservice
   
   
   
   
   
   
   

Vi tilbyder mange andre produkter!

 
Billeder

Fremkald dine digitale billeder

Vælg mellem standard- eller luksuspapir, når du skal fremkalde dine digitale billeder. Se mulighederne her

Cewe _fotobog

CEWE FOTOBOG

Saml jeres bedste oplevelser i en CEWE FOTOBOG og nyd dem igen og igen. Vælg mellem vores mange formater her

 

Kort _og _invitationer

Kort og invitationer

Invitér il fest eller sig tak med et personligt fotokort. Over 500 forskellige skabeloner og designs til enhver anledning. Læs mere her

Fotokalender

Fotokalender

Lav en fotokalender med dine egne billeder. Den glæder hele året og holder styr på dine aftaler. Vælg mellem fotovæg- , fotoplanlægnings- og fotobordkalender. Se vores brede udvalg her

 

Vaegdekoration

Vægdekorationer

Forstør dine yndlingsbilleder og udsmyk dit hjem med personlig vægdekoration. Vi har et stort udvalg i produkter, formater og størrelser, både til indendørs og udendørs brug. Se de mange muligheder for at fremhæve dine bedste billeder her

Fotogaver

Fotogaver

Giv en sjov og personlig gave til en du holder af. Dit billede på en lang række fotoprodukter. Vi har alt fra bamser, puslespil, krus til penalhuse og puder. En oplagt gaveidé til både børn og voksne. Se vores mange fotogaver her.

jcb