Bog & idéRasmus Leck Fischer

Bøger skrevet af Rasmus Leck Fischer

Læs mere om Rasmus Leck Fischer
2 produkter
2 produkter
Insectivore
BOEGERTILSTAERKPRIS
InsectivoreRasmus Leck Fischer
212,46 DKK
Indbundet
(1)
Insectivore
Tømmermændskogebogen
TømmermændskogebogenJonas Nyrup
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Tømmermændskogebogen

Mere om Rasmus Leck Fischer

Der er forskellige bøger fra Rasmus Leck Fischer tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Leck Fischers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Insectivore" i serien "Muusmann' gastro" udgivet af Muusmann - "SNAPS" udgivet af Forlaget Ehrhorn Hummerston - "Ukrudt" udgivet af People'sPress - "Insectivore" i serien "Muusmann' gastro" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Rasmus Leck Fischers bøger

Rasmus Leck Fischer har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Rasmus Leck Fischer bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Leck Fischer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Insectivore" af Rasmus Leck Fischer

Det er muligt at købe Rasmus Leck Fischers "Insectivore" som e-bog. Med "Insectivore" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Muusmann' gastro". Det er Muusmann, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Leck Fischer "SNAPS"

Det er muligt at købe Rasmus Leck Fischers "SNAPS" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Ehrhorn Hummerston, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Leck Fischer