Kujonen (Andre varer)

Forfatter: Christian Mørk

Pris
LĂŚg i kurv

De nüede lige at fü et glimt af hinanden ved et party i New York, irske Nora og danske Andreas, begge forfattere. Nora rev et stykke af en indkøbspose og skrev sin mailadresse pü den. Kom til Irland, skrev hun, kom ud pü det refugium, hvor jeg netop har lejet mig ind. Der er Ên plads tilbage.

Og han fulgte opfordringen og tog til det Irland, som han holdt sü meget af. Og da han sü hende, var hun akkurat lige sü tiltrÌkkende og indtagende, som han huskede hende. Og han blev forelsket sü uskyldigt, som kun ellers meget unge gør det.

Men helt rask var hun ikke, det fortalte hun ham endda selv: snart højt oppe, snart langt nede. Før han fik set sig om, var han inde i et inferno af drukture, forfølgelse, udspionering, vold og hürd sex, hasarderet bilkørsel og jalousi. Han begyndte fejlagtigt at tro, at det var hans opgave at helbrede hende. Først da han indsü, at dette var forkert, begyndte han at indse, hvor lidt han egentlig forstod om kvinder, om kÌrlighed og om skrøbelige sind. Var han en kujon i kÌrlighedens hus? Var hun?

Kujonen er en roman om en amour fou, en følelsesmÌssig afgrund. En hÌsblÌsende historie om en vild og umulig kÌrlighed, der tager magten fra begge parter og bringer dem ud, hvor de er nødt til at erkende deres egne mangler.

Lignende produkter
    jcb