Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Du forsvinder (Andre varer)

Forfatter: Christian Jungersen

Pris
Læg i kurv
Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop. Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske? Du forsvinder er en djævelsk og filosofisk kærligheds­roman om at finde sin egen vej ud af katastrofen, om mænd, kvinder og forstæder. Og om sjælen.

Forlagsbeskrivelse

»Det du især må være forberedt på, er at din mand mister al indlevelse i dig og i hvordan du har det.«
 
Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop. Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?

Du forsvinder er en djævelsk og filosofisk kærligheds­roman om at finde sin egen vej ud af katastrofen, om mænd, kvinder og forstæder. Og om sjælen.

ForfatterChristian Jungersen

Information

Jungersen er ingen sprogkunstner, men en fiffig dramaturg

Politiken

Stimulerende og fascinerende

Jyllands-Posten

Glat, nydelig og uden modhager

Berlingske

Let fordøjeligt stilleje og med sans for bredden ... ganske godt gjort

Ekstra Bladet

Årets danske bestseller er landet – køb den før din hjernedøde nabo!

Weekendavisen

En roman ... læserne vil elske

Jyllands-Posten

Et uhyggeligt og spændende indblik i menneskesindets afkroge

ALT for damerne

En filosofisk roman om livets foranderlighed

Nordjyske

Mesterværk

Kristeligt Dagblad

Sammenfletningen mellem spænding og videnskab er formidabel og unik

jcb