Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Tigerhuset (Andre varer)

- roman

Forfatter: Liza Klaussmann

Pris
Læg i kurv

Her vi et ualmindeligt godt bud på årets kvinderoman. Tigers in Red Weather har alle ingredienserne: store - og små - menneskeskæbner fortalt over tredive år fra 1940´erne til 1960´erne, rørende, genkendelige og i allerhøjeste grad foruroligende! kvindebeskrivelser med et spændingsplot som motor. Tigers in Red Weather foregår i Mad Men-tiden begyndende i de sidste krigsår og op til 1960´erne.  


Nick og hendes kusine Helena følges ad. De har været sammen hver sommer, siden de var børn i familiens fine og gamle ejendom, Tigerhuset, på Martha´s Vineyard på USA´s østkyst. I tiden efter 2. verdenskrig er verden langsomt ved at normalisere sig, og de to kvinder står på tærsklen til det rigtige voksne liv. Helena skal til Hollywood og giftes, og Nick skal genforenes med sin mand, Hugh, som er vendt hjem fra krigen.


Pludselig falder det hele fra hinanden: Helenas mand er ikke, hvad hun troede, han var, og Hugh er vendt hjem fra krigen som en mærket mand. I slutningen af 50´erne og tilbage i Tigerhuset, finder Nick and Helenas børn Daisy og Ed et grusomt mishandlet lig midt i ferieidyllen. Mørke hemmeligheder op til overfladen, og ingen af Tigerhusets beboeres liv bliver nogensinde det samme igen. Show More Show Less   


Solgt til foreløbig 18 lande. US og UK udgiver også i august 2012 og satser stort på denne roman.


Om forfatteren


Liza Klaussmann har arbejdet som journalist for The New York Times i over ti år. Hun er uddannet i creative writing fra Barnard College og fra Royal Holloway i London, hvor hun nu bor. Hun er tip-tip-oldebarn af Herman Melville.

ForfatterLiza Klaussmann

ALT for damerne

Skøn debutroman ... spiller virkelig på læserens sanser

24timer

En smuk historie

Politiken

Liza Klaussmanns har med smag og overblik forvaltet et knaldgodt urstof

Weekendavisen

Klodset ... I bedste fald fremstår bogen som gængs kiosklitteratur

jcb