Tab dig hvor du vil (Andre varer)

Forfatter: Anne Bech

Pris
Læg i kurv

Har du altid drømt om flad mave, slankere lår, lækre arme eller en mindre numse? Men bliver de ekstra kilo siddende - uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner? Så er denne bog til dig. I Tab dig hvor du vil får du fitnessekspert og bestsellerforfatter Anne Bechs kost- og træningsplaner, der er skræddersyet til at gøre noget ved netop dit ømme punkt - på bare 10 uger.

Anne Bech har i sine 20 år i fitnessbranchen trænet hundredevis af kvinder og ved, hvad der skal til, hvis du skal de stædige kilo til livs, uanset om de sidder på mave, numse, lår eller arme. I Tab dig hvor du vil får du et målrettet 10 ugers forløb, der fjerner kiloene - en gang for alle. Du får kost- og træningsprogrammer til netop din kropstype og alle de sunde opskrifter og effektive øvelser, du skal bruge for at få drømmekroppen på bare 10 uger.

Anne Bech er personlig træner, fitness-ekspert og kendt fra tv og radio. Hun har været i fitnessbranchen i 20 år og er forfatter til bestsellerne Guide til gudindekrop, Bikini Bootcamp, Fit på 100 dage og Toptrimmet på 12 uger.
 

Lignende produkter
    jcb