Nomineret januar - Thomas Rydahl

STORT tillykke til Thomas Rydahl, med nomineringen til MARTHA prisen 2017.

Thomas Rydahl (1974) indledte forfatterkarrieren som 17-årig, da han vandt Politikens og Gyldendals novellekonkurrence og gik siden på Forfatterskolen.

Eremitten er hans debutroman fra 2014, som han vandt Debutantprisen, Harald Mogensen-prisen og den nordiske spændingspris Glasnøglen for.

Han udgav i slutningen af 2016 De savnede, som er andet bind i Eremit-trilogien. Begge bøger er solgt til udgivelse i en lang række lande verden over.

Thomas arbejder i dag i kommunikationsbranchen, kan lide konspirationsteorier og dybe samtaler, gerne over en India Pale Ale.

Vinder af Martha Prisen 2016

Vinder af Martha Prisen 2016 er fundet - Stort tillykke til Michael Katz Krefeld!

Krefeld -martha -2016_web

Michael Katz Krefeld modtager Martha Prisen 2016, der er læsernes egen bogpris. Prisen uddeles af Bog & idé og gives til den forfatter, som modtager flest stemmer fra de besøgende i Bog & idés butikker, på bog-ide.dk samt på Bog & idés Facebook-side.

Det er 28. gang, at Bog & idé uddeler Martha Prisen, og Michael Katz Krefeld indskriver sig i selskab med tidligere modtagere af prisen såsom Leif DavidsenBjarne ReuterSara Blædel og Jussi Adler-Olsen.

Og det er fuldt fortjent, at Michael Katz Krefeld vinder prisen, siger Charlotte Thyberg, bogindkøber i Bog & idé.

- Det er meget, meget fortjent. Ud over at bøgerne er fremragende, formår Michael at have en fantastisk kontakt med sine læsere og boghandlerne, siger hun.

Michael Katz Krefeld vinder Martha Prisen 2016 i et stærkt felt af nominerede forfattere som Jesper SteinMorten PapeKim Leine, Ida Jessen, Julie HastrupSteffen Jacobsen og Anne-Cathrine Riebnitzsky.

 

jcb