Vælg den rigtige skoletaske

Der er mange ting du skal overveje, når du skal vælge den rigtige skoletaske til dit barn. Hos Bog & idé har vi uddannet personale, der står klar i butikken, for at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige skoletaske til dit barn.

Nedenfor har vi listet nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge dit barns næste skoletaske. Du kan også se videoen der forklarer, hvad du skal være opmærksom på, før du vælger skoletaske.

1. Vælg en skoletaske, der i sig selv ikke vejer for meget.

2. Lær dit barn at pakke skoletasken, med de bøger der skal bruges den pågældende dag, således at skoletasken ikke bliver 10-15% tungere end barnets kropsvægt.

3. Lær dit barn, at pakke de tungeste bøger tæt på ryggen, og vælg evt. en taske, der har en rum tæt på ryggen til formålet.

4. Vælg en rygsæk frem for en taske der hænger over den ene skulder, da en rygsæk fordeler vægten bedre på barnets ryg.

5. Køb en skoletaske der passer barnets ryg, og sørg for at skoletasken ikke er bredere end barnets ryg.

6. Sørg for at skoletaskens stropper sidder på barnets skuldre, og så tæt på halsen som muligt.

7. Skoletasken skal kunne indstilles, så den sidder tæt på barnets ryg og midt på ryggen, og så skal du være opmærksom på, at bunden af skoletasken sidder på lænden, og ikke går ned over halebenet.

8. Sørg for at skoletaskens skulderstropper er polstrede, da de er mere behagelige end bare remme. En brystrem er god til at holde skulderstropperne på plads, og en hofterem kan holde tasken fast mod ryggen.

Her kan du se viodeoguiden til valg af den rigtige skoletaske:

Tags: Jeva skoletaske, LEGO skoletaske, Ticket to heaven skoletaske, Ergobag skoletaske, Satch skoletaske, Converse skoletaske.

jcb