Årets vinder

Stem på din yndlingsforfatter - MARTHA-prisen 2017

MARTHA-prisen blev uddelt for første gang i 1989 til Martha Christensen. Dengang hed prisen "Danskernes Yndlingsforfatter", men har sidenhen skiftet navn til MARTHA- prisen, opkaldt efter Martha Christensen.

Hvem er de nominerede?

De 8 nominerede forfattere, som kan vinde MARTHA-prisen i 2017, er nu valgt af jer læsere og afstemningen er i gang. Du kan være med til at bestemme, hvem af de nominerede forfattere, der skal vinde prisen 2017. Se forfatterne nedenfor! 

Hvor afgiver jeg min stemme?  

For at afgive din stemme, skal du udfylde dine kontaktoplysninger nederst på siden og vælge din yndlingsforfatter på rullelisten. Du kan afgive én stemme på én forfatter! 

Vi trækker lod imellem alle stemmer

Når du har afgivet din stemme til MARTHA prisen 2017, er du automatisk med i lodtrækningen om et signeret eksemplar fra en af de nominerede forfattere. De udtrukne vindere vil få direkte besked efter nomineringen og blive listet på vores konkurrenceside

Stem og vind

Stemmer bliver registreret til og med den 8. oktober 2017. Stem og deltag samtidig i konkurrencen om gavekort til Bog & idé til en samlet værdi af 7.500 kroner. 

  • 1 x 3000 kr. 
  • 5 x 500 kr.
  • 10 x 200 kr. 

AFSTEMNINGEN er slut!

Når du udfylder informationerne, accepterer du at modtage digital markedsføring fra Bog & idé. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Læs hele vores datapolitik under vilkår