Tom Kristensen (Andre varer)

- Videre

Forfatter: Tom Kirstensen, Dan Philipsen

Pris
Læg i kurv
I denne selvbiografi fortæller Tom Kristensen for første gang om sit liv med udgangspunkt i det racerløb, som har gjort ham til en ikonisk sportsmand herhjemme og i udlandet: 24 timers løbet på Le Mans. 18 gange stillede han til start og satte rekord med ni sejre, før han indstillede sin karriere i 2014.
 
Han skildrer, hvordan han siden barnsben har brændt lidenskabeligt for racerløb og jagtet respekt og anerkendelse. Hvordan han har kæmpet, fejlet og sejret. Og hvordan kynisme og ekstreme krav er en del af gamet. Undervejs fandt han sin egen opskrift på succes gennem vedholdenhed, samarbejde og ledelse.
 
Bogen indeholder barske beretninger om de personlige omkostninger ved at stræbe efter perfektion, om at miste - og om at ´strejfe´ døden undervejs.
 
Rigt illustreret med billeder fra hans karriere og liv uden for racerbilen.

Om forfatteren:
Dan Philipsen (f.1972) håndboldredaktør på TV 2 Sporten og tidligere sportsjournalist på Morgenavisen Jyllands-Posten. Han har blandt andet skrevet bøgerne Licens til at vinde (2006), En Dronning kom til byen (2009) og Over stregen (2010). Årets Sportsjournalist (2010) og modtager af Werther-Prisen (2014). 
Lignende produkter
    ForfatterTom Kirstensen, Dan Philipsen
    jcb