Bog & idéBøgerBørnebøger

ComKean præsenterer

Fanget i et spil

FANGET I ET SPIL er fem bøger der hver for sig tager afsæt i et populært spil. De kan læses individuelt eller i rækkefølge, så vælg blot lige dén bog med det gamer-tema dit barn vil elske! Bøgerne er præsenteret af ComKean, en af landets mest kendte YouTubere, som vi også kender fra fx ’Simbas farlige rejse’.

I bøgerne møder vi Noah som er 12 år og gamer. Han er vild med at spille Fortnite, Word of Warcraft, Minecraft, Counter-Strike og Fifa – og han er god til det. Men hans evner bliver sat på prøve da han vågner op i verdener som ligner dem han har spillet så ofte. Et mystisk ur giver ham besked på hvordan han kan klare spillet og komme ud, og Noah skal være kvik for at overleve!

Bøgerne er skrevet til børn fra 10 år som måske har svært ved at læse eller svært ved at finde den rigtige bog. Bøgerne har et nemt og ligetil sprog, og gamerne vil kunne genkende sproget fra spillene. 

Øen

NyhedLæs mereComKean
Fanget i et spiløen

Øen

I ØEN skal Noah kæmpe mod 99 andre børn. Kun én kan vinde, og Noah må tænke hurtigt for at få sine modstandere ned med nakken.

Kampen

NyhedLæs mereComKean
Fanget i et spil kampen

Kampen

I KAMPEN skal Noah spille sit livs vigtigste fodboldkamp. Det er jo ingen sag på computer, men nu skal han score et mål i VM-finalen foran tusindvis af fans. Får Noah ikke bolden i mål, er det slut. Med ham ... og med verden!

Dragen

NyhedLæs mereComKean
Fanget i et spil dragen

Dragen

I DRAGEN vil uret have ham til at nedkæmpe en drage! Det lyder helt umuligt, men hvis Noah kan få fat på det magiske udstyr, kan han måske overleve ...

Diamanten

NyhedLæs mereComKean
Fanget i et spil diamenten

Diamanten

I DIAMANTEN er verden blevet en firkant. Faktisk er alting helt firkantet, også Noah. For at vinde, skal han grave til han finder en diamant. Men det er ikke så ligetil, for hvordan skal han komme dybt nok ned i jorden? Og hvad er det for et sært firkantet væsen som venter dernede ...?

Bomben

NyhedLæs mereComKean
Fanget i et spil bomben

Bomben

I BOMBEN skal Noah arbejde sammen med et team supersoldater. De er på en livsfarlig mission for at forhindre en bombe i at springe byen i luften. Men modstanderne gemmer sig rundt om alle hjørner og tøver ikke med at snigskyde dem som kommer i vejen.

Simba

Simba

SIMBA er en populær børnebogs serie om ComKeans kat Simba. Bøgerne kan læses individuelt eller i rækkefølge.

I bøgerne følger vi Simba, som er en rigtig indekat. Det betyder at han kun må være indenfor, og det lyder måske lidt kedeligt, men det er det langt fra når man bor hos ComKean...

Tag med Simba på eventyr!

 

Simbas farlige rejse

Simbas farlige rejse

Simba er en rigtig indekat. Det betyder at han kun må være indenfor, og det lyder måske lidt kedeligt, men det er det langt fra når man bor hos ComKean.Hver dag får ComKean nemlig en masse spændende pakker med gaver og produkter som skal filmes og testes, men en dag glemmer postbuddet at lukke døren efter sig, og Simbas nysgerrighed er for stor. Han løber ud i opgangen og ud på gaden, og pludselig er han langt væk fra sin trygge lejlighed ... helt alene midt i København.

Læs mere

Simba og kattenapperen

Kattenapperne

Simba og kattenapperne

Meget er forandret for Simba.Han er flyttet fra København hjem til Charlys mor, og skal nu vænne sig til at være udekat. Men Charlys mor har en hund – Otto – en lille skeløjet mops som bjæffer og farer rundt dagen lang ... og så elsker han at snuse Simba bagi. Simba må skrue bissen på for at få Otto til at forstå at han skal holde snuden for sig selv, men det er lidt svært for den lille mops at forstå.En dag støder Simba på en ny udfordring. En stor fyr tager et billede af ham, og pludselig står Simba over for en ny trussel.

Læs mere

Simba og spøgelseshuset

Simba og spøgelseshuset

Simba og spøgelseshuset

Simba er faldet godt til hjemme hos Charlys mor.Han hygger sig med Otto og Ronja som bor i nærheden.Men alt er ikke idyl.Nogle skumle typer har solgt falsk Misseknas til Charlys mor, og det vil Simba ikke finde sig i.Samtidig hviskes der om spøgelser i et lokalt hus som har stået tomt længe. Det må udforskes!Men huset gemmer på en hemmelighed, og snart må Ronja og Simba bruge alle tricks for at komme igennem natten.

Læs mere

Simbas jul

Simbas jul

Simbas jul

Julen står for døren, og det betyder sofahygge, mavekæl og Misseknas i massevis.Men en dag hvor Simba og Ronja er ude at gå en tur, finder de en lille forladt killing i sneen under en busk. De afleverer den på det lokale kattehjem, men kattehjemmet er i vanskeligheder, og vennerne må skaffe en større mængde penge for at sikre at det ikke lukker.Samtidig er en bande juletyve på spil, og det er op til Simba og Ronja at stoppe dem med hjælp fra gamle venner. Simbas jul er en julekalender i 24 afsnit til højtlæsning eller læs-selv.

Læs mere

ComKean

Er dit barn vild med computerspil, er han eller hun formentligt stødt på navnet ComKean. ComKean er en dansk YouTuber, som optager sig selv spille computerspil og dagligt uploader videoer til sin YouTube-kanal i et familievenligt format.

ComKean præsenterer her bøgerne ”Fanget i et spil” skrevet af Valdemar Tellerup. Bøgerne handler om 12-årige Noah, der vågner i forskellige verdener, som han kender fra computerspil, og de kan selvfølgelig købes hos din lokale Bog & idé.

Hvem er ComKean?

Bag navnet ComKean gemmer sig Charly Baasch (f. 1984) – en dansk YouTuber, som dagligt lægger nye videoer på YouTube af ham selv, der spiller computerspil.

Charly Baasch er oprindeligt uddannet politibetjent, men sagde sit job op i 2017 for at dyrke computerspillet og sin YouTube-kanal på fuld tid.

Han har desuden skrevet børnebøgerne om ”Simbas farlige rejse” sammen med børnebogsforfatter Michael Kamp.