Bog & idéBøger

Elsebeth Egholm

Krimi 2 for 130
Månedens læseoplevelse

Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm er en dansk forfatter født den 17. juni 1960 i Aarhus, Danmark. Hun er bedst kendt for sine krimiromaner og er en prominent skikkelse inden for den skandinaviske kriminallitteratur. Egholm har udgivet flere bøger, hvoraf mange centrerer omkring kriminaldetektiven Dicte Svendsen som hovedperson.

Rækkefølge på Elsebeth Egholms Dicte-serie

Elsebeth Egholm har skrevet en række bøger, primært inden for krimigenren. Hendes mest velkendte serie, er serien om Dicte Svendsen, som også kendes fra TV serien Dicte, som er løst baseret på bøgerne. Her finder du rækkefølgen på bøgerne i Dicte-serien

Dicte rækkefølge

1. Skjulte fejl og mangler (2002)

2. Selvrisiko (2004)

3. Personskade (2005)

4. Nærmeste pårørende (2006)

5. Liv og legeme (2008)

6. Vold og magt (2009)

7. Eget ansvar (2013)

8. Kød og blod (2014)

9. Dødvægt (2015)

10. Så mange liv (2022)

Udover Dicte-serien har Elsebeth skrevet Peter-serien. Serien handler om Dictes bortadopterede søn Peter Boutrup. Serien findes både i dansk og engelsk udgave.

Peter Rækkefølge

1. Tre hundes nat (2011)

2. De dødes sjæles nat (2012)

Engelsk udgave af Peter-serien

1. Three Dog Night

2. Dead Souls

 

 

Elsebeth Egholms serie om Dicte

Dødvægt

139,95 DKK

Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd.

Se mere her

Personskade

139,95 DKK

Vi møder igen Dicte, Wagner, Bo og de resterende karakterer i den tredje bog i serien. Den varme sensommer hænger over Århus, da liget af en nøgen kvinde findes bag en container.

Se mere her

Så mange liv

149,95 DKK

Elsebeth Egholm genopliver sin journalistiske blodhund, Dicte Svendsen, i denne velturnerede mini-krimi om en afdød restauratør, der bliver fundet i Aarhus Å, lige inden han skylles ud i bugten.

Se mere her

Vold og magt

139,95 DKK

To bomber eksploderer i Århus med få minutters mellemrum. Den ene i et solcenter, hvor Dicte Svendsen skulle have været – den anden i den fremadstormende borgmesterkandidat Francesca Olsens bil.

Se mere her

Elsebeth Egholms bøger i rækkefølge

Elsebeth Egholm har skrevet en række bøger, primært inden for krimigenren. Hendes forfatterskab har fået international anerkendelse, og hendes bøger er oversat til flere sprog. I Danmark og andre skandinaviske lande er hun en kendt og respekteret forfatter inden for krimigenren. Foruden hendes populære serie bøger, har Elsebeth Egholm også skrevet andre bøger, som ses her. 

Andre bøger af Elsebeth Egholm

1. De frie kvinders klub (1999)

2. Mig og min ø (2000)

3. Scirocco (2000)

4. Kysser dig (2001)

5. Opium (2001)

6. Som natten kender stjernerne (2020)

7. Den røde glente (2022)

Andre bøger fra Elsebeth Egholm

Som natten kender stjernerne

299,95 DKK

On All Hallows´ Eve, ex-convict Peter Boutrup is visiting his best friend´s grave when her estranged mother appears. Her son, Magnus, has disappeared, and she begs Peter to look for him. The next day a young nun is pulled out of the moat at the convent in Djursland. She has been garrotted and Peter, who works there as a carpenter, was the last person to see her alive.

Se mere her

Elsebeth Egholms Rina-serie i rækkefølge

Rina-serien af Elsebeth Egholm, handler om Rina. Rina kan kan ikke genkende ansigter. Hun er læge, men om natten lever hun et dobbeltliv. For at kompensere for sit handicap og selvbehandle en svær barndom klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye. Serien består af to bøger som ses her.

Rina rækkefølge

1. Jeg finder dig altid (2017)

2. Frit Fald (2019)

Bøger i Rina-serien

Frit fald

129,95 DKK

Rina kan ikke genkende ansigter. Hun er læge, men om natten lever hun et dobbeltliv: For at kompensere for sit handicap og selvbehandle en svær barndom klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye.

Se mere her

Jeg finder dig altid

139,95 DKK

Rina kan ikke genkende ansigter. Hun er læge, men om natten lever hun et dobbeltliv: For at kompensere for sit handicap og selvbehandle en svær barndom klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye.

Se mere her

Bestseller bøger

Find bøger for enhver smag

Se mere her
Rækkefølge krimi

Krimi og spænding

Dyk ned i vores store udvalg af hårrejsende, uforudsigelige, og uhyggelige bøger, der både involverer hårdkogte kriminelle, frygtløse journalister i jagten på sandheden, og retfærdighedssøgende detektiver.

Se top 10
Ungt par Love & gelato

Månedens læseoplevelse

Hver måned kan du her finde månedens læseoplevelse

Se mere her
Engelske bøger

Engelske bøger

Der er rigtig mange gode ting ved at læse bøger på et fremmedsprog. Når du læser på f.eks. engelsk, får du opfrisket det engelske sprog, som nemt kan gå tabt i det daglige, hvis du ikke får det brugt til hverdag. Samtidig kan bøgerne også hjælpe med at udvide dit engelske ordforråd og styrke dine læseevner.

Se top 10