Bog & idéBøgerHåkan Nesser bøger rækkefølge

Håkan Nesser bøger rækkefølge

Håkan Nesser

Håkan Nesser kom til verden den 21. februar 1950 i Kumla, Sverige. Han begyndte sin akademiske rejse ved at opnå en adjunktgrad i både svensk og engelsk fra Uppsala Universitet i 1974. I perioden fra 1979 til 1988 arbejdede han som lærer, indtil han besluttede at hellige sig skriveriet og forfattergerningen på fuld tid. I 1988 debuterede han som forfatter med romanen "Koregrafen". Håkan Nesser er mest kendt for sine to krimiserier, der centrerer sig om henholdsvis kommissær Van Veeteren og vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti. Van Veeteren-serien omfatter hele 10 bøger og udspiller sig i den fiktive midteuropæiske by Maardam. Adskillige værker i denne serie har modtaget prestigefyldte litteraturpriser, og serien har opnået betydelig international anerkendelse med oversættelser til en lang række sprog. Derudover har bøgerne i Van Veeteren-serien også været genstand for filmatiseringer.

Rækkefølge på Barbarotti - serien

Håkan Nessers Barbarotti-serie kredser om den svenske vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti, en særpræget person med italienske rødder, som lever et stille og roligt liv i den fiktive by Kymlinge i Vestsverige. Gunnar Barbarotti er en ægte individualist og bor derfor afsides. Han har et komplekst forhold til troen på Gud, som skifter mellem perioder med tro og tvivl.

I Barbarotti-serien følger vi Gunnar Barbarotti i hans arbejde som vicekriminalkommissær, hvor han står over for forskellige opklaringsopgaver. Undervejs møder vi også hans politikollega, Eva Backmann.

 1.  Menneske uden hund (2007)

 2. En helt anden historie (2008)

 3. En fortælling om hr. Roos (2009)

 4. De ensomme (2011)

 5. Slagteren fra Lille Burma (2012)

 6. Den sørgmodige buschauffør fra Alster (2020)

Menneske uden hund

129,95 DKK

Familien Hermansson er samlet for at fejre fødselsdag, men ingenting bliver, som de har forestillet sig. Natten før den store dag, forsvinder familiens sorte får, sønnen Robert, og næste nat forsvinder endnu et familiemedlem fra adressen.

Læs mere
#2

En helt anden historie

129,95 DKK

En flok svenske turister, to par og to singler, møder hinanden en sommer i Bretagne. De bliver venner. Bader, spiser, tager på udflugter og flirter en lille smule over ægteskabsgrænsen. Tilbage er der nogle uklare fotografier, muligvis et gruppebillede, en akvarel og en anonym dagbog, som skildrer deres eskapader.

Læs mere
#3

En fortælling om hr. Roos

129,95 DKK

Da Ante Valdemar Roos var tolv år gammel, tog hans far livet af sig og efterlod en otte år gammel tipsrække. Valdemar tog over og har tippet samme række lige siden. Han er nu næsten tres, og alle kloge ord om at ´tålmodighed belønnes´ viser sig at passe.

Læs mere
#4

De ensomme

129,95 DKK

Det begynder i 1969. Seks unge mennesker kommer til Uppsala. Omstændighederne fører dem samme, og de udvikler en slags venskab. Men under en bustur til Østeuropa sker der noget, der får konsekvenser for alle, og da Uppsala-tiden er ovre, er det også slut med så meget andet.

Læs mere
#5

Slagteren fra Lille Burma

129,95 DKK

I august 2007 satte Arnold Morinder, 54 år gammel, sig på sin knallert for at køre til Statoil­tanken i Kerranshed. Siden har ingen set ham. Mange havde mistanke om en forbrydelse, mest fordi hans sambo, en vis Ellen Bjarnebo, er den, hun er, men uden lig kom man ingen vegne.

Læs mere
#6

Den sørgmodige buschauffør fra Alster

299,95 DKK

Den tidligere akademiker og buschauffør Albin Runge skriver i sine optegnelser fra 2012-13, at han har fuld forståelse for, at han bliver truet på livet, men de bizarre trusler fører alligevel efterhånden til, at Kymlinges politi bliver koblet på sagen.

Læs mere

Rækkefølge på Van Veeteren - serien

Van Veeteren er hovedpersonen i serien og en kriminalkommissær i den opdigtede europæiske by, Maardam. I løbet af serien ser vi, hvordan Van Veeteren delvist trækker sig tilbage fra politiarbejdet for at forfølge en karriere som antikvarboghandler. Dog bliver han ofte trukket tilbage til sit tidligere erhverv, når hans tidligere kolleger i politiet har brug for hans ekspertise.

To af bøgerne i Van Veeteren-serien, 'Bokmanns punkt' (bog nummer 2) og 'Kvinde med modermærke' (bog nummer 4), blev tildelt Det svenske Krimiakademis pris for bedste svenske krimi i henholdsvis 1994 og 1996. Desuden blev den syvende bog i serien, 'Carambole', hædret med den prestigefyldte skandinaviske krimipris, Glasnøglen, i 2000. Det er værd at bemærke, at samtlige bøger i Van Veeteren-serien blev filmatiseret i 2013.

 1. Det grovmaskede net (1994)

 2. Borkmanns punkt (1995)

 3. Hjemkomsten (1996)

 4. Kvinde med modermærke (1997)

 5. Kommissæren og tavsheden (1998)

 6. Münsters sag (2000)

 7. Carambole 2001)

 8. Ewa Morenos sag (2002)

 9. Svalen, katten, rosen, døden (2003)

 10. Sagen G (2004)

#2

Borkmanns punkt

99,95 DKK

I den lille kystby Kaalbringen breder rædslen sig. To personer er blevet dræbt af en øksemorder, og ingen ved, hvornår eller hvor bødlen vil slå til næste gang. Er det tilfældigheder eller en udspekuleret plan, der afgør, hvem der bliver det næste offer?

Læs mere
#3

Hjemkomsten

99,95 DKK

En stille augustmorgen forlader en dobbeltmorder fængslet. En regnfuld aprildag finder nogle børn et skamferet lig i en grøft. Van Veeteren stilles over for en mærkelig og ulykkelig menneskeskæbne, og han må ud i retfærdighedens grænseland og tage midler i brug, som han har gruet for i hele sin karriere. Hvem skal sørge for, at retfærdigheden sker fyldest, når politi og retsvæsen svigter?

Læs mere
#4

Kvinde med modermærke

99,95 DKK

En mand får mærkelige, anonyme telefonopkald. Det eneste han hører, er musik fra begyndelsen af tresserne. Få dage senere findes han død på gulvet i sin entre – myrdet.

Læs mere
#5

Kommissæren og tavsheden

99,95 DKK

Politistationen i Maardam modtager et anonymt opkald fra en kvinde, der hævder, at unge piger forsvinder sporløst fra den ferielejr, som den religiøse sekt Det Rene Liv arrangerer. Taler hun sandt? Og hvad sker der i så fald med pigerne?

Læs mere
#6

Münsters sag

99,95 DKK

Den tænksomme og skakspillende kriminalkommissær Van Veeteren er på orlov og har overladt kriminaliteten i Maardam til sine kolleger, blandt andet kriminalinspektør Münster, der får sin sag for med et tilsyneladende banalt mord.

Læs mere
#7

Carambole

99,95 DKK

Børn bør ikke dø før deres forældre. Men af og til går det ikke, som det skal: en mørk vej, en beruset bilist, en ung mand, der dør – og så ruller begivenhederne i Maardam som kuglerne på et billardbord. For bilisten er alt med ét slag ændret, og han drives ud i et desperat forsøg på at nulstille sin handling.

Læs mere
#8

Ewa Morenos sag

99,95 DKK

Mikaela Lijphart opsøger for første gang sin biologiske far og finder ud af, hvorfor han er indlagt på en psykiatrisk afdeling. Og så forsvinder de begge to. Sporløst.

Læs mere
#9

Svalen, katten, rosen, døden

99,95 DKK

En ensom, ung kvinde har sit første forhold til en mand. Han er hendes mors kæreste. Snart ruller tragedien, og pigen og hendes mor fi ndes kvalt. Og flere kommer til.

Læs mere
#10

Sagen G

99,95 DKK

Et gammelt spørgsmål nager Van Veeteren: Hvem dræbte Barbara Clarissa Hennan? Eller snarere: Hvordan lykkedes det Jaan G. Hennan at slippe af sted med at dræbe hende? Det er femten år siden, og det er Van Veeterens eneste uopklarede sag.

Læs mere

Rækkefølge på selvstændige bøger

Rækkefølge på selvstændige bøger

Kim Novak badede aldrig ved Genesaret
Kim Novak badede aldrig ved GenesaretHåkan Nesser
69,95 DKK
POCKET
(0)
Kim Novak badede aldrig ved Genesaret
Og Piccadilly Circus ligger ikke i Kumla
Og Piccadilly Circus ligger ikke i KumlaHåkan Nesser
69,95 DKK
POCKET
(0)
Og Piccadilly Circus ligger ikke i Kumla
Fluen og evigheden
Fluen og evighedenHåkan Nesser
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fluen og evigheden
Ormene på Carmine Street
Ormene på Carmine StreetHåkan Nesser
79,95 DKK
EBOG
(2)
Ormene på Carmine Street
Fra doktor Klimkes horisont
Fra doktor Klimkes horisontHåkan Nesser
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fra doktor Klimkes horisont
Himlen over London
Himlen over LondonHåkan Nesser
129,95 DKK
Paperback
(1)
Himlen over London
Levende og døde i Winsford
Levende og døde i WinsfordHåkan Nesser
129,95 DKK
Paperback
(2)
Levende og døde i Winsford
Elleve dage i Berlin
Elleve dage i BerlinHåkan Nesser
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Elleve dage i Berlin
Nortons filosofiske memoirer
Nortons filosofiske memoirerHåkan Nesser
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Nortons filosofiske memoirer
Eugen Kallmanns øjne
Eugen Kallmans øjneHåkan Nesser
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Eugen Kallmans øjne
De venstrehåndedes forening
De venstrehåndedes foreningHåkan Nesser
299,95 DKK
Indbundet
(0)
De venstrehåndedes forening
Intrigo
IntrigoHåkan Nesser
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Intrigo
Halvmorderen
HalvmorderenHåkan Nesser
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Halvmorderen
En fremmed banker på din dør
En fremmed banker på din dørHåkan Nesser
299,95 DKK
Indbundet
(3)
En fremmed banker på din dør

Håkan Nesser bøger rækkefølge