Sommerferielæsning

Måske har du svært ved at vælge læsestof, når kalenderen melder ferie og du endelig har tid til fordybelse. Til dig, der mangler din næste gode bog, har vi fordelt ferielæsning efter genre, så du nemt og overskueligt finder det, du har brug for.  

Savner du et godt gys?

MobilePay | Fri fragt | 365 dages byttegaranti

Trænger du til feel good?

Fri levering | Mobilepay | 365 dages byttegaranti hele Danmark

De bedste ferieromaner

MobilePay | Fri fragt | 365 dages byttegaranti

Interaktive bøger

Interaktive bøger med virtuelle oplevelser vinder hos børn 

Ærkemesteren er bind 2 i serien af Smart Books, hvor du kombinerer bogen med en smartphone app. Bind 1, Ildmesteren udkom i 2019. Bøgerne henvender sig til børn i alderen 9 - 13 år. Handlingen foregår altid i en magisk verden, hvor læseren skal træffe valg undervejs, så historien folder sig ud på forskellig vis afhængigt af læseren. Udfordringerne i bogen skal løses med magiske kræfter og augmented reality. Siderne i bøgerne skal scannes med app'en og derefter kommer historien til live på skærmen med bevægelse og lyd. Prøv en af de interaktive historier fortalt for børn. 

Fortæl selv historien

I disse interaktive bøger for børn, styrer dit barn selv historien i den ene eller anden retning

Månedens læseoplevelse

Hver måned en udvalgt bog til dig >>

En regel men uendeligt mange træk!

365 dages byttegaranti | Køb online | Fri fragt til butik

Sommerferielæsning 2020

Sommerferien står for døren, og det er tid til, at du skal fylde dit personlige bibliotek med gode bøger til ferie. Bøger er en essentiel del af mange danskeres sommerferie, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får indkøbt de helt rigtige bøger til sommerferie.

Udforsk en ny genre i sommerferielæsningen

Uanset din foretrukne genre, så kan Bog & idé hjælpe dig med nogle gode sommerferiebøger. Tag et kig på vores store udvalg af alt fra krimi og skønlitteratur til faglitteratur og biografier. Sommerferien er også et oplagt tidspunkt til at udforske nye genrer, du måske ikke har prøvet før. Udnyt at du har tiden til at slappe af, hvor du kan nyde en rolig læsestund med en god bog i solen.

Det kan også være tiden, hvor du bliver klogere på et helt nyt emne eller område. Litteraturen kan informere os og gøre os klogere og udvide vores horisont. Måske har du altid drømt om at lave din egen surdej eller lære at strikke – det er sommerferien oplagt til. Med en god fagbog ved hånden, er du sikret en god start på dit nye projekt.

Sommerferie bøger 2020

Mange skal tilbringe sommerferien i skønne Danmark, og det giver gode muligheder for at kaste sig over nogle gode sommerferiebøger 2020. Her på siden har vi samlet en masse gode bøger fra mange forskellige genrer således, at der er noget for enhver smag.

Bøger og sommerferie går hånd i hånd. Hvis du skal tilbringe dine sommerferieuger ved vandet, i sommerhuset eller ved en pool et sted, så er det oplagt at have en god bog med. Det kan være, at du ikke ved hvilken bog der skal være din næste store læseoplevelse – her vil vi gerne hjælpe dig. Vi har genreinddelt bøgerne her på siden, sådan at du nemmere kan spore dig ind på hvilken bog der er noget for dig, og som skal være en del af din sommerferielæsning 2020.

Elektronisk sommerferielæsning

Hvis du skal rejse til udlandet, så kan det være trængt med pladsen i kufferten, og så er de elektroniske bøger helt optimale. Med en e-bog har du mulighed for at have et helt bibliotek lige ved hånden, og du behøves kun at medbringe din tablet eller telefon for at kunne får adgang til tusindvis af skønne bøger. Hvis du ikke er så vild med at læse på en skærm, så kan det være, at lydbøger mere er noget for dig. Her har du mulighed for at udnytte tiden fuldt ud. Mens du lytter til en god bog, så kan du udrette alverdens ting – det kan være at sommerhuset skal males, eller der skal planets blomster. Der er plads til at gøre alverdens praktiske gøremål lidt sjovere med en god bog i ørerne.

Gode bøger til ferie

Har du og familien været aktive hele dagen? Så kan det være, at du skal bruge en af de lune sommeraftner i selskab med en god bog. Sommerferielæsningen kan blive ekstra hyggelig, hvis den foretages ved et bålsted, hvor ilden knitrer, og du sidder med en god kop kaffe. Uheldet kan jo også være ude, at det regner i din sommerferie, og så er det en oplagt mulighed for at sidde inden for med en god bog. Det er den bedste form for tidsfordriv og mange vil mene, at en god bog er decideret balsam for sjælen og den bedste form for selvforkælelse.

Find de gode bøger til ferien og gå sommeren i møde med et velforsynet hjemmebibliotek – uanset om det er på din tablet eller på den fysiske bogreol.