Konkurrencen er slut! Vind bog og online program om Keto

Konkurrencebeskrivelse:

Start det nye år på bedste vis med bogen, KETO, og 2 supplerende online-programmer - 1. stk. KETO Living og 1 stk. Kickstartforløb - fra Jane Faerber.

Konkurrencebetingelser:

For at deltage i konkurrencen skal du være tilmeldt Klub Bog & idé. Konkurrencen er gældende fra 27.12.2018 til og med den 13.01.2019. Der udtrækkes to vindere. Vinderne får direkte besked den 14.01.2019, hvor navnene samtidig vil blive offentliggjort her på siden. 

  1. pladsen vinder 1 stk. bog om KETO, 1 stk. KETO living og 1 stk. Kichstartforløb
  2. pladsen vinder 1 stk. bog om KETO

 

Jane Faerber er Danmarks LCHF-ekspert

Hun har længe selv levet efter Low Carb High Fat-principperne og på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter, og har i diverse bøger formidlet sine erfaringer og store viden samt ikke mindst lækre opskrifter. Hun har således udgivet bestsellerbøgerne LCHF – Spis dig mæt & glad (2013), Mæt & Slank med LCHF (2014), LCHF – Brød og kager (2014) og LCHF året rundt (2015). Flere af disse titler er nu også solgt til Tyskland, Norge, Belgien og Island. Hun er desuden en meget flittig skribent på sin blog: Madbanditten.dk

Kickstartforløbet er et 28 dages online gruppeforløb med afsæt i KETO/striks LCHF. Her får du al den viden, hjælp og støtte, du skal bruge for at få succes med dit vægttab. Med i forløbet hører en lukket Facebook gruppe, hvor dine holdkammerater og Jane Faerber svarer på alt, du måtte være i tvivl om. Kickstartforløbet er kendt for sine utrolige vægttab, hvor deltagere har tabt både 20, 30 og 40 kg i løbet af det første år. Startdato: 29/4-2019. (Værdi: 1.897,-)

KETO Living er din hjælpende hånd til alle de hverdagspraktiske spørgsmål, du måtte have, når du er ny på KETO, såsom; Hvor meget kaffe må jeg drikke? Kan jeg spise for meget fedt? Hvorfor er jeg ikke i ketose? KETO Living fungerer som et supplement til bogen KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt og kan startes op når som helst. Med i produktet hører også en lukket Facebook-gruppe, hvor alle brugere kan dele erfaringer og hjælpe hinanden. (Værdi: 499,-)

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål, og deltag i konkurrencen om bogen, KETO, og de 2 supplerende online-programmer fra Jane Faerber til en samlet værdi af kr. 2.396,-.

Bøger af Jane Faber

Lær alt om LCHF og få inspiration til de lækreste retter