Bog & idé

Bog & idé - Aalborg Bredegade

Bog & idé - Aalborg Bredegade

Bredegade 18
9000 Aalborg
Gratis levering til butik
Se rutevejledningTlf: 96330033[email protected]
Åbningstider
Mandag10.00 - 17.30
Tirsdag10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag10.00 - 17.30
Fredag10.00 - 19.00
Lørdag10.00 - 16.00
SøndagLukket

Bog & idé - Aalborg Bredegade

Velkommen til Bog & idé i Bredegade - Aalborgs nye boghandler!

Torsdag den 17 maj. 2018 åbnede Bog & Idé i Bredegade 18, og butikken er et sandt mekka for byens bogorme, samt folk der elsker fordybelse, nærvær og kvalitetstid med familien. Butikken er på hele 250 kvadratmeter i ligger i et af byens hyggeligste områder.

Det er de to brødre, Dennis og Klaus Simonsen, som står bag den nye boghandel i Aalborg – og de er bestemt ikke nye i faget. Brødrene har nemlig allerede Bog & Idé-butikker i både Farsø og Aabybro.

I butikken finder man bøger inden for både krimigenren, biografier, bestsellere, børnebøger og kogebøger. Ud over bøgerne, finder man selvfølgelig måske Aalborgs største udvalg af brætspil til både børn og voksne, og skoletilbehør i form af skoletasker, penalhuse, madkasser og drikkedunke. 

Man kan ej helle nævne en boghandel, uden at nævne udvalget af kontorartikler og skriveredskaber, samt at en boghandler er kendt for at være blandt de bedste gavebutikker.
Flere og flere studerende til Aalborg, og vi går efter at være konkurrencedygtige på priserne. Derudover tilbyder den nye boghandler i Aalborg hurtig levering på studiebøger, samt studierabat på de fleste fagbøger.

I boghandlen i Bredegade i Aalborg kan folk altid forvente en fantastisk service og det er vi sikret med de kompetente medarbejdere, der er ansat i butikken. -Her kan kunderne spørge om alt fra hvilken bog der skal være den næste læseoplevelse, hvilket brætspil der skal underholde familien eller hvilken gave de skal give ved næste lejlighed.
Vi byder velkommen til Aalborgs nye boghandler.

Vi elsker ris og ros, så anmeld gerne butikken på Google her

Med venlig hilsen

Personalet i Bredegade &
Dennis og Klaus Simonsen