Bog & idé

Med oplevelsesgaver fra Smartbox er det meget nemmere at give en gave, som modtageren bliver glad for. Der er nemlig flere valgmuligheder i hver enkelt boks.

Både til kvinder og mænd
På hylderne er der oplevelser, der falder i god jord, uanset om du er kvinde eller mand. Se Bog & idés store udvalg af oplevelsesgaver fra Smartbox nedenfor, og vælg den gave, du tror, modtageren allerhelst vil have. Oplevelserne er opdelt i forskellige kategorier, så uanset om gavemodtageren er vild med lækker mad og god vin, action eller wellness, så finder du det her. 

Hvad ønsker du dig i fødselsdagsgave?
Vil du overraske en du holder af med en gave på hans eller hendes fødselsdag? Er du i tvivl om, hvad du skal købe? Så kan du vælge en Smartbox,. Prøv f.eks. Happy Days, som er et mix af over 65 forskellige oplevelsesgaver af mange typer, for eksempel frokost, massage eller en tur i teatret.

Den vilde gave
Leder du efter en gave til én, som er til fart over feltet, så er det Action-boksen, du skal vælge. Modtageren kan blandt andet komme højt op at flyve med en helikopter eller prøve at sidde bag rattet i en racerbil. Der er masser af actionprægede oplevelser – både til lands, til vands og i luften. 

Køb i butik og få fint pakket ind 

Tag et smut forbi din lokale Bog & idé og se det store udvalg af Smartbox oplevelsesgaver. Her kan det søde personale hjælpe dig med at finde lige den boks du søger, og så pakker de den fint ind for dig.