Klub Bog & idé

klub
Velkommen til KLUB Bog & idé

Klub Bog & idé er til for at give vores medlemmer inspiration og indhold fra bøgernes verden. Selvom vi lever i en digital tidsalder kan vi se, at der stadig er en stor skare af mennesker, der ligesom os, ELSKER at læse bøger! Derfor har vi Klub Bog & idé!  

Som medlem af Klub Bog & idé får du:

  1. Få alle bognyheder i din indbakke – så er du altid opdateret om nye udgivelser!
  2. Invitationer fra din lokale butik til lokale arrangementer som forfattersignering, open-by-night, tema-aftener, foredrag, læseklubber og meget mere
  3. Indbydelse til medlemskampagner – kom til VIP-bogudsalg og klubaftener med store rabatter!
  4. Få klubtilbud direkte i din indbakke - med fragtfri levering til din nærmeste butik! •Få vores kataloger i din indbakke - før ALLE andre!  
Klub Bog & idé er IKKE en rabatklub, hvor du skal samle point for at kunne få nogle tilbud.

Vi mener, at en god kundeklub leverer inspirerende indhold om de emner, som medlemmerne interesserer sig for. Dermed IKKE sagt, at vi ikke giver vores medlemmer nogle stærke tilbud, eller på anden vis belønner vore medlemmer for deres medlemsskab. Vi vælger hele tiden nogle varer ud, som vi mener er relevante for vore medlemmer, og så laver vi en stærk medlemspris på de enkelte varer. Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du vælge, hvilken butik du gerne vil have nyheder, tilbud og arrangementer fra, der alle sendes til dig via mail eller sms. Dette vælger du selv ved oprettelse. Det er en forudsætning for medlemskab af KLUB Bog & idé, at du angiver e-mailadresse.

HELT SIKKERT MEDLEMSSKAB

Du kan trygt og roligt tilmelde dig kundeklubben. Vi behandler dine data fortroligt og med respekt. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre uden din forudgående accept. Læs hele vores datapolitik under punktet medlemsvilkår.