Medlemsvilkår Klub Bog & idé

medlem af klubben
Medlemsvilkår Klub Bog & idé

Den korte udgave af KLUB Bog & idés medlemsvilkår:

  • Medlemskab er helt gratis - og du kan til enhver tid melde dig ud igen!
  • Vi passer på dine personlige oplysninger!
  • Vi sender dig nyheder, tilbud og kampagner - derfor skal du have en mailadresse, hvis du vil være medlem!
  • Børn må gerne være med i KLUB Bog & idé og må gerne deltage i konkurrencer!
  • Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte KLUB Bog & idé via mail: [email protected]

Hvad kan du forvente at modtage

Når du tilmelder dig nyhedsbreve og SMS-service fra Bog og idé, giver du tilladelse til, at vi må sende dig e-mails og SMS beskeder. Disse kan indeholde følgende:

E-mail:

Når du afgiver din e-mail adresse, accepterer du at modtage:

 • Nyhedsbreve pr. e-mail med nyheder, aktiviteter i butikkerne, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og øvrige henvendelser.
 • Service-e-mails, herunder fødselsdagshilsen, påmindelse om uafsluttede kurve, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for samt øvrige mails baseret på din adfærd eller manglende adfærd på vores websites. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-emails, hvilke du ligeledes accepterer.

  SMS:

  Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:

 • SMS’er med gode tilbud og kampagner samt nyheder og aktiviteter i butikkerne
 • Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke og/eller profil samt din e-mail og købshistorik.
 • Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom tabt kurv, produkt-informationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS’er, hvilke du ligeledes accepterer.

 

Dine oplysninger

I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede informationer. Herunder er eksempler på hvad de enkelte indsamlede informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):

Butik anvendes til at sende dig invitationer til arrangementer i den valgte butik samt til at sende dig geografisk opdelte information og tilbud.

Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er – samtidig vil det blive anvendt i forhold til lave invitationer til lokale arrangementer.

Fødselsdag kan benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende eventuelle rabatkoder, din alder og ønske tillykke med fødselsdagen.

Køn kan anvendes til at sende dig informationer alt efter varens/produktets type og forbedre relevansen af vores markedsføring til dig.

Interesser vil blive anvendt til at sende dig ekstra nyheder og informationer indenfor din angivne interesse og øvrige varer relateret til dine valg. Det vil ligeledes anvendes til at højne vores mulighed for at give dig information om de områder, som du har valgt i din tilmelding/opdatering. Det er ikke afgrænset til kun at sende dig specifikt indhold vedrørende én eller flere af dine interesser. Denne liste vil løbende blive opdateret i forhold til vores vare-kategorier.

Købshistorik vil blive anvendt til at informere dig om nye varer på hylden, give mulighed for at lave genkøb på tidligere købte varer og relaterede varer ud fra tidligere køb.

Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder i forbindelse med produkt-anbefalinger, adfærd omkring login, sidste besøg på websitet mv.

Til dig, der gerne vil læse det hele.

For at sikre, at det er sjovt og givtigt for alle at være medlem i KLUB Bog & idé, har vi udarbejdet nogle foranstaltninger til at sikre dit privatlivs fred. Hos Bog & idé tager vi såvel børns sikkerhed som forældrenes tillid til vores navn alvorligt.

Nedenfor finder du oplysninger om Bog & idés online politik vedrørende beskyttelse af persondata. Vores politik vedrørende beskyttelse af persondata fortæller hvordan og hvornår vi indsamler oplysninger via vores hjemmeside, og hvordan vi bruger disse oplysninger.

Vi tager online beskyttelse af persondata og sikkerhed alvorligt. Samtidig arbejder vi hele tiden på at gøre din personlige oplevelse af kundeklubben så spændende og behagelig som muligt. I den forbindelse er det nødvendigt, at vi indsamler og bruger oplysninger fra dig, når du bruger benytter dig af kundeklubben online.

KLUB Bog & idés site kan indsamle personlige og ikke-personlige oplysninger fra dig til intern brug inden for Bog & ides forretningsområder. Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning. Eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Udover de ovenfornævnte eksempler, vil vi ikke sælge, udleje eller på anden måde videregive personlige oplysninger om dig til noget firma eller nogen person uden for Bog & idé gruppen uden dit forudgående samtykke. Vi kan indsamle oplysninger om dig ved hjælp af såvel aktive som passive metoder.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug.

Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores kundeklubs websted til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vi kan anvende dit navn, din adresse, din e-mail adresse samt til mobilnr. til at sende online kataloger og andre produkter og serviceinformationer til dig, som vi finder, kan være af interesse for dig, men kun i det omfang dette er lovligt.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt meddele, at du ikke ønsker at modtage sådanne kataloger og andre produkter og serviceinformationer (herunder, men ikke begrænset til, markedsføring, research og/eller at blive kontaktet af en researchmedarbejder) ved at ringe til os eller ved at sende en e-mail. Du kan også framelde dig på.

Et medlemskab i KLUB Bog & idé kræver en e-mail adresse. E-mail adressen bliver benyttet til at sende dig en aktiveringsmail og herefter nyhedsmails.

Modtagelse af nyhedsmails kan ikke fravælges. Ønsker du ikke længere at modtage Bog & idés nyhedsmails om bl.a. gode tilbud og arrangementer, kan du til enhver tid melde dig ud af KLUB Bog & idé via din profil på www.bog-ide.dk.

Du kan altid anmode om at få adgang til at se de personlige oplysninger, vi ligger inde med om dig eller dine børn. Du finder dem på Redigér/frameld profil.

Børn under 13 år
Bog & idé udsender ikke materiale direkte til børn under 13 år, hvilket vores disclaimer gør opmærksom på. Hvad angår deltagelse i aktiviteter, brug af medlemstilbud, deltagelse i konkurrencer m.v. deltager børn under 13 år på lige vilkår med øvrige klubmedlemmer.

Forældre/værger til børn under 13 år kan til enhver tid få oplyst de data/slettet data på barnet Bog & idé har indsamlet om deres barn. Som forælder eller værge for et barn, der er under 13 år på det tidspunkt, hvor vi har indsamlet personlige oplysninger, har du ret til at få overblik over og få personlige oplysninger slettet, og at nægte at tillade yderligere indsamling eller brug af information. For at kunne gøre dette skal du kontakte os på mail: [email protected].

En forælder eller værge, der ønsker at få overblik over personlige oplysninger vedrørende deres barn/børn skal angive det fulde navn og adresse på det barn/de børn, det drejer sig om, samt angive deres egen e-mail adresse til brug for verifikation og kontakt.

Vi vil ikke sælge, udleje eller på anden måde videregive personlige oplysninger fra børn under 13 år til noget firma. Kun pga. en retskendelse eller vidnestævning, eller en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed vil de blive udleveret til den respektive myndighed.

Vi hverken kan eller vil opstille betingelser, der påtvinger eller opfordrer børn til at give personlige oplysninger, der ligger ud over, hvad der med rimelighed er nødvendigt for at deltage i en aktivitet på vores hjemmeside.

Det er tilladt for børn under 13 år at deltage i konkurrencer på www.bog-ide.dk

Oplysninger om din online konto eller klubmedlemskab Hos Bog & idé ønsker vi at frembringe produkter og service af høj kvalitet og at opbygge længerevarende relationer med vores forbrugere. Sådanne relationer bygges på gensidig tillid. Så hvis du er i tvivl om, hvilke oplysninger vi har indsamlet, eller du ønsker at ændre personlige oplysninger eller personlige valgmuligheder vedrørende dit klubmedlemskab, opfordrer vi dig til at gøre dette som angivet nedenfor.

Du kan få overblik over, hvilke personlige oplysninger vi har indsamlet online fra dig, ved at sende en mail til [email protected]. Medlemmer, som har tilmeldt sig, kan når som helst opdatere oplysningerne og ændre personlige indstillinger eller helt blive slettet som medlem.

Det kan blive nødvendigt for Bog & idé at ændre dets online politik vedrørende beskyttelse af persondata fra tid til anden for at følge med i en evigt omskiftelig verden. Hvis der sker ændringer, der væsentligt, eller på en ugunstig måde, påvirker vores gæsters online beskyttelse af persondata eller sikkerhed lægges de ud på www.bog-ide.dk under menupunktet Medlemsvilkår.

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Indeks Retail, Mossvej 2,8700 Horsens, CVR nr.: 21187399, Tlf.: 76 75 20 00.

Databehandler på vegne af Indeks Retail er Loyalitetsbureauet Jens Baggesens Vej 47DK-8200 Aarhus N Tel. 87 300 333 [email protected]