Bog & idéA. S. A Harrison

Bøger skrevet af A. S. A Harrison

Læs mere om A. S. A Harrison
1 produkter
1 produkter
Den tavse kvinde
STREAM
Den tavse kvindeA. S. A Harrison
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Den tavse kvinde

Mere om A. S. A Harrison

A. S. A Harrison har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den tavse kvinde". Den er publiceret af JP/Politikens Forlag på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

A. S. A Harrisons "Den tavse kvinde"

"Den tavse kvinde" er til salg som lydbog. A. S. A Harrisons "Den tavse kvinde" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af A. S. A Harrison fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
A. S. A Harrison