Bog & idéAgatha Deken

Bøger skrevet af Agatha Deken

Læs mere om Agatha Deken
1 produkter
1 produkter
Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart
Historie van Mejuffrouw Sara BurgerhartElizabeth Wolff Bekker
69,95 DKK
EBOG
(0)
Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart

Mere om Agatha Deken

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Agatha Deken. Bogen hedder "Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart". Den er udgivet af SAGA Egmont på dut. "Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart" er desuden en del af serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agatha Dekens "Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart"

Hos Bog & idé er "Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart" tilgængelig som ebog. Med "Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}". Bogen er til salg hos Bog & idé på dut og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Agatha Deken skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agatha Deken