Bog & idéAitana Castaño

Bøger skrevet af Aitana Castaño

Læs mere om Aitana Castaño
2 produkter
2 produkter
Los niños de humo
Los niños de humoAitana Castaño
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Los niños de humo
Carboneras
CarbonerasAitana Castaño
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Carboneras

Mere om Aitana Castaño

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Aitana Castaño. Bogen har titlen "Los niños de humo". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Los niños de humo" af Aitana Castaño

Hos Bog & idé er "Los niños de humo" tilgængelig som lydbog. Med Aitana Castaños "Los niños de humo" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Aitana Castaño fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aitana Castaño