Bog & idéAlain Vigneau

Bøger skrevet af Alain Vigneau

Læs mere om Alain Vigneau
2 produkter
2 produkter
Clown Esencial. El arte de reírse de sí mismo
Clown Esencial. El arte de reírse de sí mismoAlain Vigneau
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Clown Esencial. El arte de reírse de sí mismo
Vida de clown. La tragicomedia del ser
Vida de clown. La tragicomedia del serAlain Vigneau
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Vida de clown. La tragicomedia del ser

Mere om Alain Vigneau

Alain Vigneau har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Vida de clown. La tragicomedia del ser". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vida de clown. La tragicomedia del ser" af Alain Vigneau

"Vida de clown. La tragicomedia del ser" er til salg som lydbog. Med Alain Vigneaus "Vida de clown. La tragicomedia del ser" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Alain Vigneau skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alain Vigneau