Bog & idéAlan Palmer

Bøger skrevet af Alan Palmer

Læs mere om Alan Palmer
1 produkter
1 produkter
Moroccan Atlas - The Trekking Guide
Moroccan Atlas - The Trekking GuideAlan Palmer
219,95 DKK
HÆFTET
(0)
Moroccan Atlas - The Trekking Guide

Mere om Alan Palmer

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Alan Palmer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Palmer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Moroccan Atlas" udgivet af Trailblazer - "Moroccan Atlas - The Trekking Guide" udgivet af Trailblazer

Alan Palmers bøger

Du kan finde to bøger af Alan Palmer her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Alan Palmer kommer i samtlige formater. Palmers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Trailblazer.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Moroccan Atlas" af Alan Palmer

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Alan Palmer. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Trailblazer.

"Moroccan Atlas - The Trekking Guide" af Alan Palmer

Det er muligt at købe Alan Palmers "Moroccan Atlas - The Trekking Guide" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Trailblazer.
Detaljer
Fulde navn:
Alan Palmer