Bog & idéAlbert Londres

Bøger skrevet af Albert Londres

Læs mere om Albert Londres
2 produkter
2 produkter
Landevejens galejslaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landevejens galejslaverAlbert Londres
141,06 DKK
Hæftet
(4)
Landevejens galejslaver
Landevejens galejslaver illustreret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landevejens galejslaver illustreretAlbert Londres
248,96 DKK
Hardback
(4)
Landevejens galejslaver illustreret

Mere om Albert Londres

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Albert Londres. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Londres.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landevejens galejslaver illustreret" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag - "Landevejens galejslaver" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag

Albert Londres' bøger

Albert Londres har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Albert Londres bøger i udvalgte formater. Londres' bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Den Franske Bogcafés Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Landevejens galejslaver illustreret" af Albert Londres

Det er muligt at købe Albert Londres' "Landevejens galejslaver illustreret" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Den Franske Bogcafés Forlag.

"Landevejens galejslaver" af Albert Londres

"Landevejens galejslaver" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Den Franske Bogcafés Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Albert Londres