Bog & idéAlbertine Sarrazin

Bøger skrevet af Albertine Sarrazin

Læs mere om Albertine Sarrazin
0 produkter

Mere om Albertine Sarrazin

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Albertine Sarrazin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Sarrazin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Astragal" udgivet af People’sPress - "Astragal" udgivet af People'sPress - "Astragal" udgivet af People'sPress - "Astragal" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Albertine Sarrazin

Albertine Sarrazin har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Sarrazins bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Sarrazin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Astragal" af Albertine Sarrazin

"Astragal" er tilgængelig online som mp3 cd. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Sarrazin, kan du godt glæde dig. Det er People’sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Albertine Sarrazin "Astragal"

Det er muligt at købe Albertine Sarrazins "Astragal" som lydbog. Fordelen ved at have Albertine Sarrazins "Astragal" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Albertine Sarrazin