Bog & idéAlejandro Medina

Bøger skrevet af Alejandro Medina

Læs mere om Alejandro Medina
2 produkter
2 produkter
La dama blanca del Mississippi
La dama blanca del MississippiAlejandro Medina
109,95 DKK
Lydbog
(0)
La dama blanca del Mississippi
Runaway
RunawayAlejandro Medina
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Runaway

Mere om Alejandro Medina

Hvis du leder efter en bog skrevet af Alejandro Medina, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Medina.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La dama blanca del Mississippi" udgivet af SAGA Egmont - "Runaway" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Alejandro Medina

Alejandro Medina har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Medina som lydbog. Medinas bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"La dama blanca del Mississippi" af Alejandro Medina

Det er muligt at købe Alejandro Medinas "La dama blanca del Mississippi" som lydbog. Alejandro Medinas "La dama blanca del Mississippi" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"Runaway" af Alejandro Medina

Hos Bog & idé er "Runaway" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Runaway" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Alejandro Medina