Bog & idéAleksandra Pech

Bøger skrevet af Aleksandra Pech

Læs mere om Aleksandra Pech
1 produkter
1 produkter
Cena marzeń
Cena marzeńAleksandra Pech
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Cena marzeń

Mere om Aleksandra Pech

Aleksandra Pech har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Cena marzeń". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol. "Cena marzeń" er desuden en del af serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aleksandra Pechs "Cena marzeń"

"Cena marzeń" findes på den digitale boghylde som lydbog. Aleksandra Pechs "Cena marzeń" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pech, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksandra Pech