Bog & idéAlex de Vries

Bøger skrevet af Alex de Vries

Læs mere om Alex de Vries
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Alex de Vries

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Alex de Vries. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder de Vries' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Alex de Vries' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Alex de Vries hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Alex de Vries kan købes i et udvalg af formater. de Vries' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alex de Vries' "Bevægelse"

Det er muligt at købe Alex de Vries' "Bevægelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i de Vries' serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Alex de Vries "Lærebog i arbejdsmiljø"

Hos Bog & idé er "Lærebog i arbejdsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af de Vries' serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex de Vries