Bog & idéAlex Kava

Bøger skrevet af Alex Kava

Læs mere om Alex Kava
4 produkter
4 produkter
En eksplosiv død
En eksplosiv dødAlex Kava
29,95 DKK
EBOG
(0)
En eksplosiv død
En grum hemmelighed
En grum hemmelighedAlex Kava
29,95 DKK
EBOG
(0)
En grum hemmelighed
Das Grauen - Psycho Thriller
Das Grauen - Psycho ThrillerAlex Kava
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Grauen - Psycho Thriller
Hævneren fra cyberspace
Hævneren fra cyberspaceAlex Kava
29,95 DKK
EBOG
(0)
Hævneren fra cyberspace

Mere om Alex Kava

Der er flere forskellige bøger fra Alex Kava til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kavas nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Alex Kavas bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Das Grauen - Psycho Thriller" udgivet af SAGA Egmont - "Vogt dig for sjælejægeren" i serien "En Maggie O'Dell-thriller¤Bestseller thrillers¤Bestseller" udgivet af Harlequin - "Samleren " i serien "En Maggie O'Dell-thriller¤Bestseller thrillers¤Bestseller" udgivet af Harlequin - "Ren ondskab" i serien "Bestseller thrillers¤Bestseller" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Alex Kava

Der er fire tilgængelige bøger af Alex Kava hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kavas bøger kommer i flere formater. Kava har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alex Kavas "Das Grauen - Psycho Thriller"

Det er muligt at købe Alex Kavas "Das Grauen - Psycho Thriller" som lydbog. Alex Kavas "Das Grauen - Psycho Thriller" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Vogt dig for sjælejægeren" af Alex Kava

Det er muligt at købe Alex Kavas "Vogt dig for sjælejægeren" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "En Maggie O'Dell-thriller¤Bestseller thrillers¤Bestseller". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Kava