Bog & idéAlex Lund Laursen

Bøger skrevet af Alex Lund Laursen

Læs mere om Alex Lund Laursen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Alex Lund Laursen

Alex Lund Laursen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Laursens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Alex Lund Laursens bøger

Du kan finde tre bøger af Alex Lund Laursen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Alex Lund Laursen fås i flere formater. Laursens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Lund Laursens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" er tilgængelig online som vg-typo3. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Alex Lund Laursen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Alex Lund Laursen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Lund Laursen