Bog & idéAlex Speed Kjeldsen

Bøger skrevet af Alex Speed Kjeldsen

Læs mere om Alex Speed Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Notarius publicus Jón Egilsson
Notarius publicus Jón EgilssonAlex Speed Kjeldsen
479,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Notarius publicus Jón Egilsson

Mere om Alex Speed Kjeldsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Alex Speed Kjeldsen her hos Bog & idé. Det er "Notarius publicus Jón Egilsson". Det er Novus forlag, der har udgivet den på dansk. "Notarius publicus Jón Egilsson" er desuden en del af serien "Bibliotheca Nordica".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Notarius publicus Jón Egilsson" af Alex Speed Kjeldsen

"Notarius publicus Jón Egilsson" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Kjeldsens serie "Bibliotheca Nordica". Det er Novus forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kjeldsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Speed Kjeldsen