Bog & idéAlex Steninge Jacobsen

Bøger skrevet af Alex Steninge Jacobsen

Læs mere om Alex Steninge Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Jagttegnsbogen 8. udgave
Jagttegnsbogen 8. udgaveAlex Steninge Jacobsen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Jagttegnsbogen 8. udgave

Mere om Alex Steninge Jacobsen

Alex Steninge Jacobsen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagttegnsbogen 4. udgave" udgivet af Institut for Jagt ApS - "Jagttegnsbogen" udgivet af Institut for Jagt ApS - "Jagttegnsbogen" udgivet af Institut for Jagt

Alex Steninge Jacobsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Alex Steninge Jacobsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Jacobsen som hæftet. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jagttegnsbogen 4. udgave" af Alex Steninge Jacobsen

Det er muligt at købe Alex Steninge Jacobsens "Jagttegnsbogen 4. udgave" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for Jagt ApS.

"Jagttegnsbogen" af Alex Steninge Jacobsen

Hos Bog & idé er "Jagttegnsbogen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Institut for Jagt ApS, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Steninge Jacobsen