Bog & idéAlex Williams & Nick Srnicek

Bøger skrevet af Alex Williams & Nick Srnicek

Læs mere om Alex Williams & Nick Srnicek
0 produkter

Mere om Alex Williams & Nick Srnicek

Der er blot én bog af Alex Williams & Nick Srnicek tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Monsieur Antipyrine #3". Den er publiceret af Antipyrine på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden tilknyttet serien "Monsieur Antipyrine".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Williams & Nick Srniceks "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Alex Williams & Nick Srniceks "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Srniceks serie "Monsieur Antipyrine". Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Srnicek, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Williams & Nick Srnicek