Bog & idéAlexander Kai Thomsen

Bøger skrevet af Alexander Kai Thomsen

Læs mere om Alexander Kai Thomsen
1 produkter
1 produkter
Klinisk anæstesi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk anæstesiAlexander Kai Thomsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk anæstesi

Mere om Alexander Kai Thomsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Alexander Kai Thomsen her hos Bog & idé. Det er "Klinisk anæstesi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexander Kai Thomsens "Klinisk anæstesi"

Hos Bog & idé er "Klinisk anæstesi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Kai Thomsen