Bog & idéAlexander Manu

Bøger skrevet af Alexander Manu

Læs mere om Alexander Manu
0 produkter

Mere om Alexander Manu

Alexander Manu har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Manu.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig mul.
- "ToolToys " udgivet af Dansk Design Center - "Den bærende idé i design " udgivet af Dansk Design Center - "Den bærende idé i design " udgivet af Dansk Design Center

Bøger af Alexander Manu

Du kan finde tre bøger af Alexander Manu her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Alexander Manu kommer i udvalgte formater. Manus bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Dansk Design Center.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexander Manus "ToolToys "

"ToolToys " er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Dansk Design Center, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på mul.

Alexander Manu "Den bærende idé i design "

Det er muligt at købe Alexander Manus "Den bærende idé i design " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Design Center, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Manu