Bog & idéAlexander Puschkin

Bøger skrevet af Alexander Puschkin

Læs mere om Alexander Puschkin
6 produkter
6 produkter
Pique Dame
Pique DameAlexander Puschkin
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Pique Dame
Der Posthalter und drei weitere Novellen
Der Posthalter und drei weitere NovellenAlexander Puschkin
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Posthalter und drei weitere Novellen
Wintermorgen
WintermorgenAlexander Puschkin
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Wintermorgen
Der Mohr Peters des Großen
Der Mohr Peters des GroßenAlexander Puschkin
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Mohr Peters des Großen
Ein Winterabend
Ein WinterabendAlexander Puschkin
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Ein Winterabend
Der Schneesturm
Der SchneesturmAlexander Puschkin
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Schneesturm

Mere om Alexander Puschkin

Hvis du søger en bog af Alexander Puschkin, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Puschkin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Pique Dame" udgivet af SAGA Egmont - "Der Posthalter und drei weitere Novellen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der Mohr Peters des Großen" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Alexander Puschkin

Alexander Puschkin har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun finde Puschkins bøger som lydbog. Puschkins bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pique Dame" af Alexander Puschkin

"Pique Dame" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "Pique Dame" af Alexander Puschkin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Alexander Puschkin "Der Posthalter und drei weitere Novellen"

"Der Posthalter und drei weitere Novellen" kan købes online som lydbog. Når du køber "Der Posthalter und drei weitere Novellen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Puschkin