Bog & idéAlexander R. Luria

Bøger skrevet af Alexander R. Luria

Læs mere om Alexander R. Luria
3 produkter
3 produkter
En splintret verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
En splintret verdenA. R. Luria
71,96 DKK
Hæftet
(0)
En splintret verden
Sproget og barnets udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sproget og barnets udviklingFaina Judovic
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sproget og barnets udvikling
Sproget og barnets udvikling
Sproget og barnets udviklingAlexander R. Luria
99,95 DKK
EBOG
(0)
Sproget og barnets udvikling

Mere om Alexander R. Luria

Der er forskellige bøger skrevet af Alexander R. Luria tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Luria.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sproget og barnets udvikling" i serien "Klassikere" udgivet af Gyldendal - "Sproget og barnets udvikling" udgivet af Gyldendal - "50 begivenheder" udgivet af Gyldendal - "En splintret verden" udgivet af Gyldendal

Alexander R. Lurias bøger

Du kan finde fire bøger af Alexander R. Luria her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Alexander R. Luria fås i forskellige formater. Bøgerne af Luria er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexander R. Lurias "Sproget og barnets udvikling"

"Sproget og barnets udvikling" kan købes online som ebog. "Sproget og barnets udvikling" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Lurias serie "Klassikere". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sproget og barnets udvikling" af Alexander R. Luria

Hos Bog & idé er "Sproget og barnets udvikling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander R. Luria