Bog & idéAlexandr Pusjkin

Bøger skrevet af Alexandr Pusjkin

Læs mere om Alexandr Pusjkin
2 produkter
2 produkter
Eugen Onegin
Eugen OneginAlexandr Pusjkin
45,95 DKK
e-bog
(1)
Eugen Onegin
Eugen Onegin
Eugen OneginAlexandr Pusjkin
69,95 DKK
EBOG
(1)
Eugen Onegin

Mere om Alexandr Pusjkin

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Alexandr Pusjkin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Pusjkin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eugen Onegin" udgivet af Saga - "Eugen Onegin" i serien "Verdens klassikere" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Eugen Onegin" udgivet af SFA-89 - "Spader Dame" udgivet af eBibliotek 1800 - "Afdøde Ivan Petrovitch Belkins fortællinger" udgivet af eBibliotek 1800 - "Eugen Onegin" udgivet af eBibliotek 1800 - "Kaptajnens datter" udgivet af eBibliotek 1800

Bøger skrevet af Alexandr Pusjkin

Der er syv tilgængelige bøger af Alexandr Pusjkin hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Alexandr Pusjkin bøger i flere formater. Pusjkins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexandr Pusjkins "Eugen Onegin"

Det er muligt at købe Alexandr Pusjkins "Eugen Onegin" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Alexandr Pusjkin "Eugen Onegin"

Det er muligt at købe Alexandr Pusjkins "Eugen Onegin" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Eugen Onegin" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Pusjkins serie "Verdens klassikere". Det er Lindhardt & Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandr Pusjkin