Bog & idéAlexandra Oliva

Bøger skrevet af Alexandra Oliva

Læs mere om Alexandra Oliva
0 produkter

Mere om Alexandra Oliva

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Alexandra Oliva. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olivas seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sidste" udgivet af People'sPress - "Den sidste" udgivet af People'sPress - "Den sidste" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Alexandra Oliva

Der er tre tilgængelige udgivelser af Alexandra Oliva hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Alexandra Oliva kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Oliva er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: People'sPress.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexandra Olivas "Den sidste"

Det er muligt at købe Alexandra Olivas "Den sidste" som lydbog. Alexandra Olivas "Den sidste" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

"Den sidste" af Alexandra Oliva

Hos Bog & idé er "Den sidste" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Den sidste" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandra Oliva