Bog & idéAlexi Zentner

Bøger skrevet af Alexi Zentner

Læs mere om Alexi Zentner
4 produkter
4 produkter
Den hvide kirke
Den hvide kirkeAlexi Zentner
199,95 DKK
EBOG
(3)
Den hvide kirke
Den hvide kirke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den hvide kirkeAlexi Zentner
84,96 DKK
Hæftet
(3)
Den hvide kirke
Isens greb
STREAM
Isens grebAlexi Zentner
89,95 DKK
Lydbog
(3)
Isens greb
Den hvide kirke
STREAM
Den hvide kirkeAlexi Zentner
199,95 DKK
Lydbog
(3)
Den hvide kirke

Mere om Alexi Zentner

Alexi Zentner har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Zentner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den hvide kirke" udgivet af Klim - "Den hvide kirke" udgivet af Klim - "Den hvide kirke" udgivet af Klim - "Isens greb" udgivet af Klim - "Isens greb" udgivet af Klim

Mere om Alexi Zentners bøger

Alexi Zentner har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Alexi Zentner fås i samtlige formater. Zentners bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexi Zentners "Den hvide kirke"

Hos Bog & idé er "Den hvide kirke" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Den hvide kirke" af Alexi Zentner med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Alexi Zentner "Den hvide kirke"

Det er muligt at købe Alexi Zentners "Den hvide kirke" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den hvide kirke" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexi Zentner