Bog & idéAlexia Bohwim

Bøger skrevet af Alexia Bohwim

Læs mere om Alexia Bohwim
1 produkter
1 produkter
Frognerfisser
FrognerfisserAlexia Bohwim
60,95 DKK
e-bog
(0)
Frognerfisser

Mere om Alexia Bohwim

Alexia Bohwim har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bohwims nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frognerfisser" udgivet af EC Edition - "Frognerfisser" udgivet af EC Edition

Bøger af Alexia Bohwim

Der er to tilgængelige udgivelser af Alexia Bohwim hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Alexia Bohwim bøger i flere forskellige formater. Bohwims bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af EC Edition.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexia Bohwims "Frognerfisser"

Hos Bog & idé er "Frognerfisser" tilgængelig som e-bog. "Frognerfisser" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af EC Edition.

"Frognerfisser" af Alexia Bohwim

"Frognerfisser" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er EC Edition, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexia Bohwim