Bog & idéAlf R. Jacobsen

Bøger skrevet af Alf R. Jacobsen

Læs mere om Alf R. Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Kongens valg
Kongens valgAlf R. Jacobsen
49,95 DKK
e-bog
(2)
Kongens valg
Kongens valg
STREAM
Kongens valgAlf R. Jacobsen
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Kongens valg

Mere om Alf R. Jacobsen

Der er flere bøger af Alf R. Jacobsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Alf R. Jacobsens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Farlig farvann : Hurtigruten i nord 1940-45" udgivet af Vega forlag - "Kongens valg" udgivet af Gyldendal - "Kongens valg" udgivet af Gyldendal - "Kongens valg" udgivet af Gyldendal - "Kongens valg" udgivet af Gyldendal - "Kongens nei" udgivet af Vega forlag

Alf R. Jacobsens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Alf R. Jacobsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Alf R. Jacobsen kan købes i forskellige formater. Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Farlig farvann : Hurtigruten i nord 1940-45" af Alf R. Jacobsen

Hos Bog & idé er "Farlig farvann : Hurtigruten i nord 1940-45" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Vega forlag.

Alf R. Jacobsen "Kongens valg"

Det er muligt at købe Alf R. Jacobsens "Kongens valg" som lydbog. Fordelen ved at have Alf R. Jacobsens "Kongens valg" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Alf R. Jacobsen