Bog & idéAlfons H. van Marrewijk

Bøger skrevet af Alfons H. van Marrewijk

Læs mere om Alfons H. van Marrewijk
1 produkter
1 produkter
Inside Megaprojects
Inside MegaprojectsAlfons H. van Marrewijk
399,95 DKK
Paperback
(0)
Inside Megaprojects

Mere om Alfons H. van Marrewijk

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Alfons H. van Marrewijk. På listen nedenfor finder du de seneste af van Marrewijks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Inside megaprojects" i serien "Advances in organization studies" udgivet af CBS Press - "Inside megaprojects" i serien "Advances in organization studies" udgivet af Copenhagen Business School Press

Bøger af Alfons H. van Marrewijk

Der er to tilgængelige udgivelser af Alfons H. van Marrewijk hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Alfons H. van Marrewijk fås i flere formater. van Marrewijks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inside megaprojects" af Alfons H. van Marrewijk

Det er muligt at købe Alfons H. van Marrewijks "Inside megaprojects" som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Alfons H. van Marrewijk. Bogen er en del af van Marrewijks serie "Advances in organization studies". Det er CBS Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Inside megaprojects" af Alfons H. van Marrewijk

Hos Bog & idé er "Inside megaprojects" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Advances in organization studies". Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Alfons H. van Marrewijk