Bog & idéAlfred Hansen

Bøger skrevet af Alfred Hansen

Læs mere om Alfred Hansen
1 produkter
1 produkter
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
737,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora

Mere om Alfred Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Alfred Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enhedsoperationer i den kemiske industri" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Breve fra Australien og New Zealand 1924-1969" udgivet af Ørby - "Enhedsoperationer i den kemiske industri " udgivet af Akademisk Forlag - "Dansk feltflora" udgivet af Gyldendal

Mere om Alfred Hansens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Alfred Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Alfred Hansen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Enhedsoperationer i den kemiske industri" af Alfred Hansen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hansen, kan du godt glæde dig. Det er Polyteknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Breve fra Australien og New Zealand 1924-1969" af Alfred Hansen

"Breve fra Australien og New Zealand 1924-1969" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Ørby, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Hansen