Bog & idéAlfred Hayes

Bøger skrevet af Alfred Hayes

Læs mere om Alfred Hayes
3 produkter
3 produkter
Mit ansigt ud mod verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mit ansigt ud mod verdenAlfred Hayes
212,46 DKK
Hæftet
(8)
Mit ansigt ud mod verden
Forelsket
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForelsketAlfred Hayes
212,46 DKK
Hæftet
(5)
Forelsket
Boris Godunov
Boris GodunovAleksandr Pushkin
39,95 DKK
EBOG
(0)
Boris Godunov

Mere om Alfred Hayes

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Alfred Hayes. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hayes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forelsket" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag - "Mit ansigt ud mod verden" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag

Mere om Alfred Hayes' bøger

Du kan finde to bøger af Alfred Hayes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Hayes' bøger kommer bare som hæftet. Hayes' bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forelsket" af Alfred Hayes

Hos Bog & idé er "Forelsket" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Alfred Hayes "Mit ansigt ud mod verden"

Det er muligt at købe Alfred Hayes' "Mit ansigt ud mod verden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Den Franske Bogcafés Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Hayes