Bog & idéAlfred Siatecki

Bøger skrevet af Alfred Siatecki

Læs mere om Alfred Siatecki
3 produkter
3 produkter
Polonistki
PolonistkiAlfred Siatecki
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Polonistki
Pokuta mojego dziadka
Pokuta mojego dziadkaAlfred Siatecki
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pokuta mojego dziadka
Szwindel w Grünbergu
Szwindel w GrünberguAlfred Siatecki
39,95 DKK
EBOG
(0)
Szwindel w Grünbergu

Mere om Alfred Siatecki

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Alfred Siatecki. Bogen har titlen "Polonistki". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alfred Siateckis "Polonistki"

"Polonistki" er tilgængelig som lydbog. Alfred Siateckis "Polonistki" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en fantastisk bog fra Siatecki, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Siatecki