Bog & idéAli Ejupi

Bøger skrevet af Ali Ejupi

Læs mere om Ali Ejupi
2 produkter
2 produkter
Indre organers anatomi - et kompendium
Indre organers anatomi - et kompendiumRobin Bawer
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Indre organers anatomi - et kompendium
Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendium
Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendiumRobin Bawer
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendium

Mere om Ali Ejupi

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Ali Ejupi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ejupis seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendium" udgivet af Gyldendal - "Indre organers anatomi - et kompendium" i serien "StudMed" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ali Ejupi

Ali Ejupi har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ejupi fås bare som hæftet. Bøgerne af Ejupi er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendium" af Ali Ejupi

Hos Bog & idé er "Bevægeapparatet og hoved-halsens anatomi - et kompendium" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ali Ejupi "Indre organers anatomi - et kompendium"

Det er muligt at købe Ali Ejupis "Indre organers anatomi - et kompendium" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "StudMed". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ali Ejupi